Εναλλακτικες λυσεις

ΔΙΚΛΙΝΟ

ΔΩΜΑΤΙΟ 1

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Μπορούμε να σας προσφέρουμε κατόπιν συνεννόησης κλιματιζόμενο δωμάτιο (από το διαμέρισμα 4), με διπλό κρεβάτι, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, γραφείο και μπάνιο. Επιπλέον το δωμάτιο διαθέτει ιδιωτικό μπαλκόνι με θέα το χωριό, τηλεόραση και δωρεάν wifi.

*Διατίθεται πολυθρόνα – κρεβάτι για μικρό παιδί

ΔΙΚΛΙΝΟ

ΔΩΜΑΤΙΟ 2

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Μπορούμε να σας προσφέρουμε κατόπιν συνεννόησης κλιματιζόμενο δωμάτιο(από το διαμέρισμα 4), με 1 ημίδιπλο και 1 μονό κρεβάτι, γραφείο, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και μπάνιο. Επιπλέον το δωμάτιο διαθέτει μπαλκόνι στην είσοδο, τηλεόραση και δωρεάν wifi.

*Δυνατότητα επιπλέον παραχώρησης δωματίου 3 (δείτε παρακάτω το δωμάτιο).

ΔΙΚΛΙΝΟ

ΔΩΜΑΤΙΟ 3

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Μπορούμε να σας προσφέρουμε κατόπιν συνεννόησης κλιματιζόμενο δωμάτιο -καθιστικό (από το διαμέρισμα 4), με 1 μονό κρεβάτι και 1 καναπέ – κρεβάτι, γραφείο , πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και μπάνιο. Επιπλέον το δωμάτιο διαθέτει ιδιωτικό μπαλκόνι με θέα το χωριό, τηλεόραση και δωρεάν wifi.

ΤΡΙΚΛΙΝΟ

ΔΩΜΑΤΙΟ 4

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Μπορούμε να σας προσφέρουμε κατόπιν συνεννόησης κλιματιζόμενο δωμάτιο(από το διαμέρισμα 5), με 1 διπλό και 1 μονό κρεβάτι, γραφείο, ανεξάρτητη πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, τραπεζαρία – καθιστικό και wc. Επιπλέον το δωμάτιο διαθέτει δύο μπαλκόνια με θέα το χωριό, τηλεόραση και δωρεάν wifi.

ΤΡΙΚΛΙΝΟ

ΔΩΜΑΤΙΟ 5

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Μπορούμε να σας προσφέρουμε κατόπιν συνεννόησης κλιματιζόμενο δωμάτιο(από το διαμέρισμα 5), με 3 μονά κρεβάτια, γραφείο, ανεξάρτητη πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, τραπεζαρία – καθιστικό με τετραθέσιο καναπέ και wc. Επιπλέον το δωμάτιο διαθέτει δύο μπαλκόνια με θέα το χωριό, τηλεόραση και δωρεάν wifi.